Özel Güvenlik Programı Kariyer Günleri-BANTAŞ

15.11.2016 tarihinde Çınarcık Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programının Kariyer Günleri etkinlikleri devam ediyor.

Kariyer günleri etkinlikleri çerçevesinde 15.11.2016 tarihinde BANTAŞ Nakit ve Kıymetli Mal Taşıma ve Güvenlik Hizmetleri A.Ş. okulumuza gelmiştir.  Eğitim Kıdemli Uzmanı Özden ÖZMEN ve İstanbul Bölge Güvenlik Yetkilisi Yavuz KAYA birlikte öğrencilerimize özel güvenlik sektörü, BANTAŞ ve öğrencilerin kariyer planlamaları ile ilgili bilgiler aktardılar. Bununla birlikte öğrencilerin sorularına cevaplar verdiler.

Çınarcık Meslek Yüksekokulu yönetimi ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü ile BANTAŞ yetkilileri bu kariyer günü vesilesi ile gönül bağı kurulduğunu stajlarda ve iş ile ilgili hususlarda birlikte hareket edebileceklerini dile getirdiler. Sektör ve öğrencilerin bir araya gelmesinin önemli olduğuna vurgu yaptılar.